Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

iulius rliulius rliulius rlIuliu RLiulius rliulius rliulius rl
 
Echipa noastra de scufundatori este formata din profesionisti,cu o bogata experienta si colaboreaza in bune conditii cu toti partenerii de afaceri.Echipa este pregatita sa execute rapid, eficient si de inalta calitate toate lucrarile la care suntem solicitati. Echipamentul de scufundare folosit este de ultima generatie. Sistemul de comunicatie si sistemul video sunt de inalta performanta. Instruirea personalului se face in mod regulat si in diferite conditii dificile de scufundare precum si in diverse activitati cum ar fi: lucrari hidrotehnice, inspectii subacvatice, filmari subacvatice, precum si alte lucrari de complexitate majora desfasurate sub apa.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Echipa este antrenata sa lucreze cu ambarcatiune rapida din fibra de sticla si putere pneumatica monitorizata si un remorcher 2x400Cp disponibil permanent la interventii rapide.
La activitati de mari adancime suntem sustinuti si supravegheati direct din centrul de scufundare Constanta Um2145, cu care suntem in permanenta colaborare.
Suntem de asemenea asistati medical in caz de accidente subacvatice, scafandrii echipei fiind posibil a fi transportati in laboratorul centrului de scufundari Constanta. In activitatea noastra avem foarte bune rezultate in cele mai dificile conditii.
Verificarea indeplinirii obligatiilor fiecaruia in parte se face periodic.
Siguranta intregului personal este vitala astfel incat echipamentul individual de protectie necesar pentru executarea in conditii de siguranta si sanatatea lucrarii, incluzand casti, bocanci de protectie, bombeu de otel, combinezoane rezistente la foc, manusi, antifoane, ochelari de protectie, vesta de protectie si imbracaminte pentru vreme rea, toate in conformitate cu standardele UE relevante.
Se mobilizeaza permanent, se instaleaza, testeaza si opereaza cu regularitate echipamentul pentru stingerea incendiilor, pentru protejearea vietii si alte echipamente de protectie relevante in scopul asigurarii ca sunt permanent in conditii corespunzatoare de operare.

  Serviciile medicale si facilitatile de prim ajutor pentru intreg pesonalul sunt asigurate.Sunt asigurate si serviciile necesare in caz de urgenta cum ar fi asistenta necesara pentru cautare, salvare si evacuarea si transportul la cele mai apropiate unitati medicale locale; nu in ultimul rand comunicatiile.Protectia mediului este in atentia echipei care este instruita sa ia toate masurile necesare in scopul prevenirii sau limitarii, in nivelele permise de legislatia in vigoare, a poluarii prin verificarea tuturor surselor
  detalii
 
  Prioritatea noastra este permanenta dezvoltare tehnica, materiala si umana pentru a atinge cele mai inalte standarde in serviciile de scufundare fiind la curent cu ultimile noutati tehnologice in domeniul cercetarilor subacvatice.
Echipamente:
- instalatie hidraulica de curatare subacvatica
- instalatie de alimentare hidraulica
- MC-312 Bursh Cart cu 3 randuri de perii si roti tractoare
- MC-212 Brush Cart cu 2 randuri de perii
- MC-111 suport polishare suprafete mici
  detalii
 
  In domeniul reparatii colaboram nu numai cu santiere navale ci si cu
companii de navigatie ce solicita diferite reparatii in mars; lucrarile pot
fi din domeniul electric, mecanic, tubulatura, pana in statiul de sea trial...
  detalii
   
 
 
 
despre noi | reparatii | scufundari | dotari | mediu | certificari | contact