Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

iulius rliulius rliulius rlIuliu RLiulius rliulius rliulius rl

 

Serviciile medicale si facilitatile de prim ajutor pentru intreg pesonalul sunt asigurate. Sunt asigurate si serviciile necesare in caz de urgenta cum ar fi asistenta necesara pentru cautare, salvare si evacuarea si transportul la cele mai apropiate unitati medicale locale; nu in ultimul rand comunicatiile.
Protectia mediului este in atentia echipei care este instruita sa ia toate masurile necesare in scopul prevenirii sau limitarii, in nivelele permise de legislatia in vigoare, a poluarii prin verificarea tuturor surselor ce ar putea
cauza poluarea cum ar fi: fumul, praful, titeiul, produsele radioactive sau alti poluanti atmosferici solizi sau lichizi.
Impactul de mediu este avut in vedere si prezentat la fiecare elaborare de proiect cu noi si diversificate propuneri pentru limitarea, pe cat posibil a distrugerii ecosistemelor precum si cu masuri de protejare a lor.
Deseurile si pierderile sunt si ele un factor important de luat in seama si caruia i se acorda o atentie deosebita
clasificandu-se in:
- deseuri periculoare
- deseuri nepericuloase
Se prezinta procesul de generare a fluxului de deseuri, natura periculoasa sau nepericuloasa a acestuia, reducerea sursei generatoare de deseuri si optiuni de reciclare.Substantele periculoase ce sunt inerente in cadrul procesului de productie, sunt folosite doar cu aprobarea acordata de catre institutiile abilitate si manevrate in conformitate cu instructiunile de mediu.

 
despre noi | reparatii | scufundari | dotari | mediu | certificari | contact