Lucrari de mentenanta si reparatii

In domeniul mentenatei si reparatiilor, colaboram cu armatori maritimi si fluviali, sau proprietari de instalatii portuare si echipamente marine

Lucrarile de reparatii si mentenanta la nave, constructii hidrotehnice, echipamente si instalatii marine, cat si a sistemelor de exploatare si transport petrol si gaze, off-shore, sunt realizate cu echipamente de ultima generatie, satisfacand necesitatile beneficiarului.

​Personalul utilizat in aceste activitati este considerat inalt calificat si instruit in realizarea lucrarilor, atat la off-shore cat si la instalatiile portuare

Pentru a executa lucrari, firma noastra este experimentata si dotata cu resurse adecvate pentru a putea executa toate activitatile la un standard acceptabil HSEQ.


Pentru o buna colaborare, echipa noastra va accepta un control periodic si supravegherea a muncii de la compania contractoare, pentru a mentine standardele de calitate impuse pe toata durata lucrarii pana la final.

Personalul este instruit cu privire la legislatia interna si internationala atenta si sunt luate in calcul toate masurile necesare privind securitatea si protectia mediului, indiferent de contractul asumat.


Avem personal dedicat responsabil cu intentificarea potentialelor pericole.
Stabilim masuri de siguranta adecvate.

Ne verificam si ne evaluam periodic personalul.