MRV: Monitorizare, raportare si verificare

Monitorizarea, raportarea si verificarea emisiilor de CO2 provenite din transportul maritim

Informatii generale

IN CURS DE AUTORIZARE

Pentru a reduce emisiile provenite din transportul maritim, Uniunea Europeană (UE) a introdus regulamentul de monitorizare, raportare și verificare a navigației (MRV), care este conceput pentru a colecta date privind emisiile de CO2 pe baza consumului de combustibil al navelor.

Punerea în aplicare a acestor regulamente reprezintă o provocare semnificativă pentru respectarea normelor de conformitate pentru armatori și operatori. În acest sens, este esențial să se efectueze colectarea datelor și verificarea independentă. A fost chemat de către industrie să reducă orice povară administrativă asociată și să ofere transparență procesului. Suntem aici pentru a face procesul de conformare cât mai simplu și mai transparent posibil.Solutia noastra

Iulius RL este un verificator acreditat terț pentru EU MRV și o organizație recunoscută (RO) pentru DCS IMO. Când ne trimiteți datele noastre, putem efectua verificările și procedurile de verificare necesare și putem emite certificatele respective pentru a fi păstrate la bord pentru inspecție de către Statul de control portuar.

DESCARCA FISIER Declaratia managementului privind politica de impartialitate si evitarea conflictelor de interese

DESCARCA FISIER Declaratia managementului privind politica in domeniul verificarilor emisiilor de gaze cu efect de sera